SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Yukarınarlı İlkokulu

Okul Müdürü Kemal KARAGÖZ Okul Aile Birliği Başkan ve Yardımcısına TEŞEKKÜR Plaketi Verdi

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını Okul Aile Birliği Başkanları ile değerlendiren Kemal KARAGÖZ başarılı Aile Birliği Başkanlarına teşekkür plaketi verdi. Kemal KARAGÖZ:"2022-2023  Eğitim Öğretim yılında Okul Aile Birliği Başkanlığı olarak Yukarınarlı'da eğitim ailesinin bir parçası oldunuz. Okulumuzun eğitimine yaptığınız katkıları ve işbirliği içinde çalışma gayretlerinizi takdirle izledik.  Beraber olduğumuz süre içinde öğrencilerimizin hayata hazırlanması, değerler eğitimi ve daha nitelikli hale gelmeleri adına yaptığınız tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum." dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Selami ŞAHİN ve Başkan Yardımcısı İbrahim AKÇA biz de öğrencilerimize hizmet etmekten çok mutluyuz. İlk defa böyle bir plaket alıyoruz. Biz de çok teşekkür ediyoruz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

19-10-202319-10-2023

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 11:06 - Görüntülenme: 188