SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Yukarınarlı İlkokulu

Mrt

22.02.2024 tarihinde Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu Koruyucu ve Destekleyici Tedbirlerin Yerine Getirilmesinde Kurumların Koordinasyonu İlçe Toplantısının 3 numaralı kararı gereği;  okulumuz birinci sınıfında öğrenim gören öğrencilerimize ve velilerimize mahremiyet konulu eğitim verilmiştir.

Mrt

Okulumuz ''OUR GAMES BEFORE TECHNOLOGY'' ( TEKNOLOJİDEN ÖNCE OYUNLARIMIZ) adlı e twinnig projesine katıldı. Projede 4 Yunan, 6 Türk olmak üzere 10 proje katılımcısı bulunmaktadır.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıldönümünü  öğrenci, öğretmen,velilerimiz ve İlçe Jandarma Komutanlığı personellerinin katılımıyla çoşkuyla kutladık. Törenimiz renkli, eğlenceli, duygusal anlara sahne oldu. Okulu Müdürümüzün günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından oratorya gösterimi ve çeşitli şiirlerin okunmasıyla program bir şölen havasında geçti.

Kas

Kaymakamımız Sayın Özgür KAYA beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZATA ve diğer kamu kurum ve kuruluşların müdürleriyle birlikte okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzda incelemelerde bulunan Kaymakam KAYA, okulun durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi, derslerinde başarılar diledi.

Ekm

Kızılay yetkilileri tarafından okulumuz öğrencilerine Afet Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Afet öncesinde, afet anında ve afetten sonra yapılacaklar konusunda öğrencilerimizi bilgilendiren Kızılay görevlilerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını Okul Aile Birliği Başkanları ile değerlendiren Kemal KARAGÖZ başarılı Aile Birliği Başkanlarına teşekkür plaketi verdi. Kemal KARAGÖZ:"2022-2023  Eğitim Öğretim yılında Okul Aile Birliği Başkanlığı olarak Yukarınarlı'da eğitim ailesinin bir parçası oldunuz. Okulumuzun eğitimine yaptığınız katkıları ve işbirliği içinde çalışma gayretlerinizi takdirle izledik.  Beraber olduğumuz süre içinde öğrencilerimizin hayata hazırlanması, değerler eğitimi ve daha nitelikli hale gelmeleri adına yaptığınız tüm çalışmalar için teşekkür ediyorum." dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Selami ŞAHİN ve Başkan Yardımcısı İbrahim AKÇA biz de öğrencilerimize hizmet etmekten çok mutluyuz. İlk defa böyle bir plaket alıyoruz. Biz de çok teşekkür ediyoruz diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.